Jako, ze od niedawna produkuję humus - https://www.facebook.com/HummusAmirim , to wkręciłam się trochę w łączenie animacji z gotowaniem.
Łaźnia 2 w Nowym Porcie organizowała dwudniowy festiwal Cud nad Martwą Wisłą, który łączył slow food, włóczęgostwo, naturę i odkrywanie Nowego Portu przez nie-tubyców w jednym.
Byłam odpowiedzialna za zorganizowanie otwartego śniadania. Były trzy rodzaje humusu, pasty z czarnych oliwek i czerwonej fasoli, ogórki małosolne oraz przeźwiające napoje. Przyszło ok. 50 osób. Było super!!
Łaźnia 2 w Nowym Porcie organizowała dwudniowy festiwal Cud nad Martwą Wisłą, który łączył slow food, włóczęgostwo, naturę i odkrywanie Nowego Portu przez nie-tubyców w jednym.
Byłam odpowiedzialna za zorganizowanie otwartego śniadania. Były trzy rodzaje humusu, pasty z czarnych oliwek i czerwonej fasoli, ogórki małosolne oraz przeźwiające napoje. Przyszło ok. 50 osób. Było super!!
Przygotowania.
Foto - CEA Łaźnia 2
Fot. Agencja Vizulana.
Fot. Agencja Vizulana.
Fot. Agencja Vizulana
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz